lessphp fatal error: load error: failed to find /home/adiguzel/web/adiguzel.k12.tr/public_html/anaokulu/wp-content/themes/theme45716/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home/adiguzel/web/adiguzel.k12.tr/public_html/anaokulu/wp-content/themes/theme45716/style.less Eğitim Programları | Adıgüzel Ataşehir Anaokulu

Eğitim Programları

İstanbul Üniversitesi Vakfı Ataşehir Adıgüzel Anaokulu olarak hedefimiz; öğrencilerimizin kendilerinin ve çevresindekilerin duygularını fark edebilen ve ifade edebilen, sorunlarını çözebilen, kendisi ile barışık yapıcı bireyler olabilmeleri ve kendi bireysel yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlayabilmektir.

*Anaokullarımız 36-66 ay arası öğrencilere eğitim ve öğretim vermektedir. Öğrencilerimizin sınıflara yerleştirilmesinde çocukların doğum yılları ve doğdukları aylar ile sınıflardaki kız erkek sayısının dengelenmesi göz önünde bulundurulur.

Anaokullarımıza 3- 4-5 yaş tam gün programlarına kayıt yaptırılabilir.

Anaokulumuzdaki eğitim-öğretim sürecinde;

• Okuma yazmaya hazırlık çalışmaları
  • Matematik çalışmaları
  • İngilizce
  • Halk Oyunları
  • Müzik
  • Bale
  • Modern dans
  • Beden Eğitimi dersleri verilmektedir.