BİR IŞIK DA SİZ YAKIN!

isik

BİR IŞIKTA SEN YAK!

Dünya’da paylaşmak kadar insana mutluluk hissi yaşatacak başka bir duygu yoktur. Toplumsal yaşantının en belirgin gerekliliklerinden biri olan “Paylaşımda bulunmak” biz yetişkinlerin çocuklara aşılamak zorunda olduğumuz bir alışkanlıktır. Yaşantısal öğrenimin kalıcılığı tartışılmaz bir gerçektir. Onlarca çocuğun eksiklerini tamamlamak, yüzlerinde bir tebessüme sebep olmak, onlara toplumun gerekliliği olan yardımlaşma duygusunu yaşatarak öğretmek bizim başlıca sorumluluklarımızdan bir tanesidir.

Bir kıvılcım ile başlayacak büyük bir eğitim ateşi yakmak için sosyal sorumluluk projesi kapsamında Siirt Pervari Yukarı Balcılar İlkokul – Ortaokulu’na destek olmak için yola çıkıyoruz. Bu yolculukta ne kadar kalabalık olursak mutluluğumuz, mutlulukları o kadar artacaktır.

Okulun İhtiyaçları:

*Projeksiyon

*Ses sistemi

*Laboratuvar

*Kırtasiye malzemeleri ( Defter, Silgi, Kalem, Cetvel çeşitleri, Kuru-Sulu- Pastel boya setleri, Resim defteri, Resim fırçası, Oyun hamurları, Müzik aletleri, Makas vb.)

* Spor malzemeleri ( Futbol-Voleybol- Basketbol topları vb.)

**Destek ve yardımlarınız 27 Ekim Tarihi’ne kadar ulaştırabilirsiniz**

İLETİŞİM :