YAŞADIM DİYEBİLMEN İÇİN!!

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yılı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından anma programı düzenlendi. Harbiye Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen törene; İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları Genel Müdürü Kerem Vasfi Eyüpoğlu ve Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Gamze Sezer ile İstanbul’daki çeşitli ilkokul-ortaokul öğrencileri-öğretmenleri, veliler ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşmaların ardından İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro – Müzik Bölümü öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, hazırladıkları “YAŞADIM DİYEBİLMEN İÇİN” adlı oratoryoyu sahnelediler. Kurtuluş Savaşı ve milli mücadelenin anlatıldığı Atatürk Oratoryosu izleyicilerden büyük beğeni ve alkış topladı. Gösterinin sonunda İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever; tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederek sahnede hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bir yant bırakın