Sinema-Tv ­čÄČ

S─░NEMA-TV B├ľL├ťM├ťNDE E─×─░T─░M

B├Âl├╝m├╝m├╝ze kabul edilen ├Â─črenciler 9. S─▒n─▒f itibariyle sinema-tv alan─▒nda teorik ve teknik beceri kazanmak ve ilerlemek amac─▒ ile temel ileti┼čim, sinema-tv temel kavramlar─▒, video kurgu, kamera ├Ân├╝ oyunculu─ču, senaryo, sinema tarihi, foto─čraf├ž─▒l─▒k, grafik-animasyon gibi ilgili fak├╝ltelerin b├Âl├╝mlerine giri┼č i├žin gerekli olan alan derslerin i├žerdi─či kazan─▒mlar─▒ elde eder.

├ľ─×RENC─░LER─░N BA┼×LICA KAZANIMLARI

• ├ťniversitelerin ilgili B├Âl├╝mlerine haz─▒rlanmak,
  • Alanlar─▒nda ├žal─▒┼čma disiplini kazanmak ve performans becerilerini artt─▒rmak,
  • Se├žtikleri alanlarda ├Âzg├╝veni tam ve donan─▒ml─▒ olmalar─▒n─▒ sa─člamaya y├Ânelik ├žal─▒┼čmalar yapmak
  • Kat─▒ld─▒klar─▒ yar─▒┼čmalar ve ile profesyonel alanda tecr├╝be kazanmak
  • Sinema ve televizyon d├╝nyas─▒n─▒n tan─▒nm─▒┼č isimleri ile bir araya gelerek profesyonel hayata haz─▒rlanmak

S─░NEMA-TV B├ľL├ťM├ťNDE ├ľ─×RENC─░ TAK─░B─░

├ľ─črencilerimizin akademik ve ki┼čisel geli┼čimleri ├Â─črenci de─čerlendirme formlar─▒yla yak─▒ndan takip edilir. T├╝m alan ├Â─čretmenleri, ├Â─črencileri de─čerlendirdi─či bu ortak platform sayesinde gerek g├Âr├╝ld├╝─č├╝nde bir ├Â─črencinin durumu ile ilgili olarak rehberlik servisi ya da velileriyle g├Âr├╝┼čme sa─član─▒p durumu takip edilir.

├ťN─░VERS─░TELERE HAZIRLIK S├ťREC─░

├ľ─črencilerimiz ├╝niversitelerin ilgili b├Âl├╝mlerine haz─▒rl─▒k s├╝reci ile ilgili kazan─▒mlar─▒n─▒ hiyerar┼čik bir s─▒rayla edinirler. 9. S─▒n─▒f itibariyle sinema ve televizyon alan─▒nda teorik ve pratik t├╝m temel bilgileri edinen ├Â─črencilerimiz 12. s─▒n─▒f─▒n sonunda tam donan─▒ml─▒ portfolyolar─▒ ve akademik bilgileri ile ├╝niversite s─▒navlar─▒na haz─▒r hale gelirler.

S─░NEMA-TV B├ľL├ťM├ťNE G─░RECEK ├ľ─×RENC─░LERDE ARANILAN BA┼×LICA ├ľZELL─░KLER

• Sinema alan─▒nda ortalaman─▒n ├╝st├╝nde genel k├╝lt├╝r d├╝zeyi
  • Kamera, video kurgu, foto─čraf├ž─▒l─▒k gibi teknik alanlarda geli┼čtirilebilir d├╝zeyde yetenek ve ilgi
  • Yap─▒lacak m├╝lakat ile ├Â─črencinin, hayat─▒nda sinema ve televizyonu konumland─▒r─▒rken mesleki bir se├žim yapm─▒┼č oldu─čunun fark─▒ndal─▒─č─▒n─▒n sa─članmas─▒.

S─░NEMA-TV B├ľL├ťM├ťNDEN MEZUN OLAN B─░R ├ľ─×RENC─░N─░N G─░REB─░LECE─×─░ BA┼×LICA B├ľL├ťMLER

• ─░leti┼čim ve G├╝zel Sanatlar Fak├╝ltelerinin Sinema-Televizyon B├Âl├╝mleri
  • Grafik-Animasyon B├Âl├╝mleri