İlkokul-Ortaokul Kulüp Tanıtımları Gerçekleşti

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları İlkokul-Ortaokul öğrencilerine, ilgi ve yeteneklerine göre çeşitli branşlara yönlendirmek ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla, kulüp derslerinin tanıtımı yapıldı.

25 Eylül 2014 Perşembe günü konferans salonunda gerçekleştirilen tanıtımda öğrencilerimiz; akıl oyunları, jimnastik, dans, tiyatro, İngilizce müzikal, basketbol, voleybol, masa tenisi, modelaj, orkestra, okçuluk, mimari restorasyon, moda tasarım, satranç, bilgisayar, film kulübü vb. bir çok kulübün faaliyet alanlarını öğrendiler.

Kulüpler, öğrencilerin kendini tanıması ve yeteneklerine yön vermesi, zekâ ve becerilerini birleştirerek ürün sergileyebilmesi, eğlenerek sosyal açıdan gelişmesi, özgüven becerisi kazanabilmesi açısından oldukça önemlidir.