Okul Müdüründen

K1Sayın Velilerimiz,

Eğitim; insan davranışlarında bilgi, beceri, anlayış, ilgi, tavır, karakter ve önemli sayılan kişilik nitelikleri yönünden belli değişmeler sağlamak amacıyla yürütülen düzenli bir etkileşimdir. İnsanoğlunun var olduğu günden itibaren eğitime ihtiyaç duyduğu, herkes tarafından kabul gören bir gerçektir. Günümüz şartlarında bireylerin eğitim ihtiyacı, fizyolojik ihtiyaçları kadar önem arz eder bir seviyeye gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları olarak Başöğretmen Atatürk’ü kendimize rehber alıp, çocuklarımıza en iyi eğitimi sunmaktayız. Alanında uzman eğitmen kadromuzla Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, okuma ve anlama becerisi gelişmiş, özgüven sahibi, problem çözme ve karar verme becerisi yüksek, yaparak yaşayarak öğrenen, sorgulayan, duyarlı, sorumlu ve üretken bireyler yetiştirmekteyiz. Sevgi, güven ve hoşgörüyle geleceği inşa ettiğimiz eğitim kurumlarımızda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata ve sınavlara eş zamanlı olarak tam donanımlı bir şekilde hazırlamaktayız.

Değerli Öğrencilerimiz,

Sizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, öğretmenlerimizden aldığımız bayrağı devretmemizi istediği, geleceğimizin teminatı, cumhuriyetimizin yılmaz bekçilerisiniz. Sevgi ve güven ortamında eğlenerek birlikte öğrenmek, emin adımlarla hedeflediğimiz aydınlık geleceğe birlikte yürümek için olmazsa olmazımızsınız.

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları çatısı altında hep birlikte başarı ve mutluluk dolu yıllar diliyorum. Sevgi ve saygılarımla…

Kerem Vasfi EYÜPOĞLU

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel İlkokulu-Ortaokulu Okul Müdürü