1. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİ OKULLU OLDULAR…

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI “OKULLU OLUYORUZ” ORYANTASYON PROGRAMI

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları İlkokul’unda 6 Eylül 2014 Cumartesi Günü 1.sınıf öğrencileri ve velileri oryantasyon programı ile okullu oldular. Gün, sabahın erken saatlerinde öğrenci ve velilerin heyecanlı olarak okula gelişiyle başladı. Oryantasyon programımız, öğrencilerin isimlerinin okunarak öğretmenleri ile ilk tanışmaları ve kucaklaşmalarına sahne oldu. Ardından öğrenciler öğretmenleriyle birlikte sınıflarına çıkarken, veliler de rehberlik servisi tarafından hazırlanan “Okullu Oluyoruz” programına katıldılar. Çocuklar gibi veliler de hem eğlenip hem öğrenerek birbirleriyle tanışıp, kaynaştılar. Yaşanan keyifli dakikaların ardından öğrenciler ve veliler okuldaki ilk günlerini tamamladılar.