Adiguzel-slogan

Yemek

Okulumuzdaki yemekler; kendi mutfağımızda, gıda mühendisimizin kontrolünde sağlıklı ve titiz bir şekilde üretilmektedir.

• Tüm öğretmen, çalışan ve öğrencilerimiz günde 3 öğün okulumuz yemekhanesinde pişirilen yemekleri yerler.
  • Ana yemek, salata bar ve menüde yer alan meyve ve sebzeler mevsimine uygun olarak seçilir.
  • Yemekler ve ara öğünler günlük enerji ve besin ihtiyaçları dikkate alınarak lezzetli ve doyurucu olacak şekilde gıda mühendisimiz, konusunda uzman aşçımız ve mutfak personelimiz tarafından okul yemekhanesinde hazırlanmaktadır.
  • Yemekhanemiz mevzuatlara uygun şekilde gıda mühendisimizin takibinde hijyen kuralları çerçevesinde işletilmekte olup, gerekli tüm önlemler alınarak gıda güvenliği öncelikli olmak üzere tüm konularda hassasiyetle çalışması sürdürmektedir.
  • Menüler aylık olarak K12 net sistemi üzerinden paylaşılır.
  • Okulumuzda kantin bulunmamaktadır.
  • Okul içerisine dışarıdan yiyecek ve içeçek getirilmesi gıda güvenliği ve hijyen açısından uygun bulunmamaktadır.
  • Yemeklerimizin üretiminde kaliteli ve güvenilir markalar kullanılmaktadır.
  • Yemekhanemizde görev alan çalışanlarımıza portör muayenesi yapılmakta ve düzenli olarak revize edilmektedir.
  • Yemekhanemiz hijyen kuralları çerçevesinde düzenli olarak ilaçlanmaktadır.

NİSAN AYI YEMEK MENÜMÜZÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Mutfağımızdan Kareler