Adiguzel-slogan

Sağlık

• Okulumuzda tam zamanlı hizmet veren revir bulunmaktadır.
  • Veliler tarafından okula iletilen tüm sağlık bilgileri, rutin olarak yapılan sağlık taramaları, aşılar ve yapılan diğer tüm işlemler öğrencilere ait dosyalarda kayıt altına alınmaktadır.
  • Okul reviri, çocuklarımızın sadece acil sağlık ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp onların yıl boyunca koruyucu sağlık hizmetlerini düzenli olarak takip etmektedir.
  • Sağlık hizmetleri kapsamında, öğrencilerimize kişisel temizlik ve hijyen, hastalıklardan korunma, sağlıklı beslenme gibi konularda eğitimler verilmektedir.
  • Gerekli durumlarda veliler ile iletişime geçerek öğrenciler ile ilgili bilgilendirme yapılmaktadır.
  • Okulumuzda içme suyunun bulunduğu “Su Perilerinin” filtre değişimleri, bakımları ve laboratuvar analizleri düzenli olarak yapılmakta, ayrıca öğrencilerimize “Su Perilerinin” kullanımı ile ilgili hijyen eğitimleri verilmektedir.