2015 Türkiye Ulusal Elemeler Skeç Yarışması’nda Koru Guards Takımımız TÜRKİYE BİRİNCİSİ Oldu.

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları-İlkokul/Ortaokulu; 14 Mart 2015 Cumartesi Günü İzmir’de gerçekleşen “Uluslar Arası Gelecek Problemleri Çözme Programı Ulusal Elemeleri Yarışması”na katıldı. KORU GUARDS takımına öğrencilerimizden Emre ASLAN, Tuna GÜLMEZ, Melis KARADAĞ, Yaren ÇOLAK ve KORU SHIELDS takımına ise öğrencilerimizden Ege Hakan SARIÇAYIR, Ozan ÇAĞILLIGEÇİT, Kübranur DEMİRPOLAT, Merve ODABAŞI yarışmaya katılarak başarıyla okulumuzu temsil ettiler.
2015 Türkiye Ulusal Elemeler Skeç Yarışması’nda Koru Guards takımımız TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu. Mart ayında açıklanacak Dünya finalleri sonuçlarını heyecanla bekliyoruz.
Öğrencilerimizi kutlar, başarılanın devamını diliyoruz.