BENİ GERÇEKTEN DİNLİYOR MUSUN?

“BENİ GERÇEKTEN DİNLİYOR MUSUN?”
İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları Çekmeköy Anaokulu, İlkokulu ve Ataşehir Adıgüzel Anaokulu velilerimiz 12 Aralık Cumartesi Günü” Beni Gerçekten Dinliyor Musun?” konulu seminere katıldı. Kişisel Gelişim Uzmanı Kamer Anıl’ın sunum yaptığı seminerde veliler sahneye çıkarak çocukları ile ilgii yaşadıkları iletişim sorunlarını canlandırdılar ve onların bakış açısıyla sorunların kaynağını anlamaya çalıştılar. Kamer Anıl, iletişim kurmanın uzaktan kolay gibi gözükse de çok önemli bir olay olduğuna dikkat çekerken en önemli etkenin karşı tarafı gerçekten “dinlemek” olduğunu söyledi.İletişimin %55’inin beden dili %38’ini sözlü iletişim ve %17’sini de içeriğin oluşturduğunu belirten Anıl, velilerin özellikle her konuda çocukların sorunlarını onların yerine çözmelerinin ileride çocuklarda özgüven eksikliği oluşturabileceğinin altını çizdi.
Etkinlik sonunda Ataşehir Adıgüzel Anaokulu Kurucu Temsilcimiz Tülay Adıgüzel, İlkokul Müdür Yardımcımız Sibel Çetin ve İlkokul-Ortaokul Rehberlik Birimi Öğretmenlerimiz Kamer Anıl’a teşekkür belgesi ve çiçek verdiler.