ÇOCUKLAR İ.Ü.V. ADIGÜZEL OKULLARI’NIN GELENEKSEL ÇOCUK VE BAHAR ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU…

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları’nın 23 Nisan Geleneksel Çocuk ve Bahar Şenliği hava muhalefeti sebebiyle 25 Nisan 2015 Cumartesi günü Ataşehir Parkı’nda (Kamelya Çarşı Karşısı) gerçekleşti. Dopdolu geçen Çocuk ve Bahar Şenliğinde renkli etkinliklerle çocuklar doya doya eğlendiler.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm geliri Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanacak Okul Aile Birliği Üyelerinin desteği ile açılan Kermes, Konser, Tırmanma Duvarı-Palyaço Kaydırak-Zıp Zıp Ayı Şişme Oyuncaklar, Mini Golf, Trambolin, Garfield, El-Yüz Boyama, Takım Oyunları, Dilek Ağacı, Pamuk Şeker, Yeme-İçme standı ve sürpriz hediyeler şenlikte çocuklar ile buluştu.