Adiguzel-slogan

Eğitim-Öğretim Saatleri

OKULA DEVAM GİRİŞ -ÇIKIŞ SAATLERİ
Anaokulumuz saat 07:30‘da açılıp eğitim-öğretim 08:30 – 17:30 saatleri arasında yapılmakta velilerimiz öğrencilerimizi 18:30‘a kadar okuldan almaktadırlar.

Öğrencilerin okula düzenli olarak devam etmeleri ve zamanında gelip gitmeleri gerekmektedir. Hastalık halinde veli, durumu okul yönetimine bildirmelidir.

Ayrıca velilerimizin, önemli bir mazeret olmadığı sürece, çocuklarının okula zamanında gelmesine özen göstermeleri, yapılan eğitim öğretim programının aksamadan yürütülmesi açısından önem taşımaktadır. Herhangi bir nedenle okul bitiş saatinden önce velisi tarafından alınacak öğrenci için, velisinin okul yönetimine önceden bildirmesi  gerekmektedir.

ÖĞRENCİLERİN OKULDAN ERKEN ALINMASI VE/VEYA BİR BAŞKASI TARAFINDAN ALINMASI

Herhangi bir nedenle okul bitiş saatinden önce velisi ve/veya başkası tarafından alınacak öğrenci  için veli önceden yönetime mutlaka bildirir. Eğitim öğretim yılı başında velilere “Öğrenciyi Okuldan Alacak Kişiler Veli İzin Formu” gönderilir. Bu bilgiler okul kayıtlarına geçirilir.