“GELECEĞİNİZ GÖKLERDE OLABİLİR”

İ.Ü.V. Adıgüzel Ortaokulu öğrencilerimiz “Mesleğimi Seçiyorum” programı kapsamında THY Teknik A.Ş. Bakım Mühendislik Müdürlüğü’nden Uçak Mühendisi Ufuk Kol ile bir araya geldiler. Havacılık sektöründenki son gelişmeleri ve özellikle uçak mühendisi olabilmek için öğrencilerin şimdiden neler yapması gerektiğini aktaran Kol; havacılık sektörünün Türkiye’de önümüzdeki yıllarda en çok ilerleme kaydedecek sektörlerin başında geleceğini belirtti. Ufuk Kol öğrencilerimize ayrıca uçak üretimi ve güvenliği ile ilgili ilginç videolar izlettirirken merak edilen soruları da yanıtladı. Etkinliğin sonunda Rehberlik Öğretmenimiz Özge Yaşar Kariparduç okullarımız adına Ufuk Kol’a teşekkür belgesi ve çiçek verdi.