GENÇ YETENEKLER SERGİMİZ AÇILDI

İ.Ü.V. Adıgüzel Eğitim Kurumları Güzel Sanatlar Lisesi 5. Genç Yetenekler Sergimiz açıldı. 22-25 Mart tarihleri arasında Novada AVM Cemal Süreya Salonu’nda yer alan sergimizde Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin sene boyunca yaptıkları birbirinden güzel ve farklı resimler, heykeller, rölyefler, maskeler, kara kalem çalışmaları yer alıyor. 22 Mart Çarşamba günü gerçekleşen sergi açılışımızda ayrıca okulumuz tarafından İstanbul çapında düzenlenen “GÖÇ” konulu resim yarışmasının ödül töreni de gerçekleştirildi. Lise kategorisi 1.si Selçuk Mes.Tek. An. Lisesi’nden Tuğba Nur Ustaşahin’e ödülünü Kurucu Temsilcimiz Uğur ADIGÜZEL, 2.si Darüşşafaka Lisesi’den Defne Hadiş’e İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Kerem EYÜPOĞLU, 3.’sü İstanbul Lisesi’nden Ceren Abanoz’a Lise Müdürümüz Özgür YENER verdi. İlkokul 2.si İzmir Kent Koleji’nden Işık İlke Zengin, ödülünü Anaokulları Koordinatörümüz Hilal EROĞLU’ndan alırken Çekmeköy Anaokulu Müdürümüz Ayşegül ÜNAL da ilkokul 3.’lük ödülünü Ataşehir Yönder İlkokulu’ndan İris Mustafa’ya verdi. Açılışın sonrasında ise Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerimiz sanatseverlere unutulmaz bir müzik dinletisi sundu. Tüm sanatseverleri sergimize bekliyoruz..