Hayatı Öğreniyorum Projesinin Bu Ayki Konusu Turşu Yapmak…

İÜV Adıgüzel – İlkokul/ Ortaokulu’nda Hayatı Öğreniyorum Projesinin Bu Ayki Konusu Turşu Yapmak… İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları – İlkokul/Ortaokulu’nda, tüm sınıfların yaparak yaşayarak öğrenebilecekleri ve hayatlarını idame ettirmelerine yönelik yürütülen “Hayatı Öğreniyorum” projesinin bu ay ki konusu turşu yapımıydı. “Sabır” ile paralel olarak emek vermek, arkadaşlık ve birçok parçanın bir araya gelerek bütünü oluşturması gibi önemli kavramları içine alan hayatı öğreniyorum projesinde öğrenciler turşu yapımıyla deneyimleyerek özgüvenlerine katkı sağlamasına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Malzemelerin alımından yapımına kadar tüm detayların öğrenciler tarafından hazırlandığı turşular, büyük bir hevesle özel kavanozlara konuldu.