İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları İlokul- Ortaokul Yıl Sonu Gösterisi

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları İlkokul – Ortaokulu 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yıl Sonu Gösterisi 8 Haziran Pazartesi Günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşti. İlkokul 1. sınıftan ortaokul 8. sınıfa kadar bütün öğrencilerin katıldığı etkinlik ilkokul öğrencilerinin koro şarkılarıyla başladı. Ardından tiyatro oyunları, cimnastik hareketleri, piyano dinletileri, müzik – ritm grubu ve birbirinden renkli dans gösterileriyle öğrenciler hünerlerini sergilerken; barkovizyon eşliğinde de yıl boyunca okullarımızda yapılan çalışmaların fotoğrafları yansıtıldı. Gösterinin sonunda bütün öğrencilerin katıldığı koronun söylediği şarkılara tüm velilerin de eşlik etmesiyle salonda oldukça güzel bir atmosfer oluştu. Ayrıca sene boyunca katıldıkları yarışmalarda dereceye giren 32 öğrencimize; Değerli Kurucumuz Mevlüt ADIGÜZEL, Kurucu Temsilcimiz Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU, Okul Müdürümüz Meral AYDIN, İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları – Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nurhan HOCAOĞLU ve Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma – Kültür Müdürü Ayten KARTAL tarafından başarı ödülleri verildi.
2014- 2015 Eğitim – Öğretim Yılı boyunca verdikleri emek ve gösterdikleri başarılardan dolayı tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.