Kültür Günü

7 Haziran Cumartesi günü Yabancı Diller Bölümü’nün düzenlemiş olduğu ‘Kültür Günü’ büyük bir coşkuyla kutlandı. Tüm öğrencilerimizin sorumluluğunda olduğu ülkelerin çalışmaları sergilendi. Ülkelerin sanat, politika, spor, gelenekleri gibi birçok başlık altında araştırmalar yapıldı ve bu sergi içine dahil edildi. Toplamda 14 ülkenin tanıtımı yapılan bu keyifli günde öğrencilerimizin giydikleri geleneksel kıyafetleriyle ve getirdikleri birbirinden leziz ülkelere ait yiyecek ve içeceklerle kültür günümüz tam bir festival havasında yaşandı. Bu güzel güne farklı bir tat katan karaokenin yanı sıra dans gösterisi ve koro tarafından seslendirilen şarkılar da Kültür Günümüzde keyifli anlar yaşattı. Yabancı Diller Bölümüne ve sorumluluklarını müthiş bir özveriyle yerine getiren öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.