LİSELİ OLUYORUZ PROGRAMI İLE CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ’NDEYDİK…

İ.Ü.V Adıgüzel Okulları-Ortaokulu olarak 25.02.16 Perşembe günü 8.sınıf öğrencilerimizle Ortaokul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimiz tarafından düzenlenen “Liseli Oluyoruz” programı kapsamında Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ndeydik. Okulun eğitim, sosyal, fiziksel koşullarıyla ilgili bilgi edinen öğrencilerimiz, merak ettikleri soruları okulun öğrencilerine sorarak cevap buldular. Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencileri okullarıyla ilgili bilgi vererek, verimli çalışma, son yerleşen öğrencinin taban puanı… vb. gibi konularda ayrıntılı açıklamalar yaptılar. Gezi sonunda geçmiş yıllarda Cağaloğlu Anadolu Lisesine yerleştirmiş olduğumuz öğrencimiz Alp Güzel’in değişim programıyla Almanya da olduğu için arkadaşlarıyla bize sevgilerini iletmesi hepimizin gururlanmasına neden oldu.