Mesleğimizi Tanıyarak Seçiyoruz…

“Mesleğimi Seçiyorum” programı kapsamında İÜV Adıgüzel Okulları İlkokul/Ortaaokul Rehberlik Servisi olarak her yıl alanında uzman kişileri okulumuza davet ederek öğrencilerimizin değişik meslek gruplarını tanımalarını amaç ediniyoruz. Dönem başında ortaokul öğrencilerimize  yaptığımız anket sonucunda en çok merak edilen meslek grubu arasında doktorluk yer almaktaydı. 31 Ekim 2014 Cuma günü yapılan ilk “Mesleğimi Seçiyorum” programına Üroloji Uzmanı  Sayın Doç. Dr. Cüneyt ADAYENER’i davet ettik. 7. ve 8. Öğrencilerimizin ilgiyle takip ettikleri sunum sonrasında Doç. Dr. Cüneyt ADAYENER, mesleğiyle ilgili öğrencilerimizin merak ettikleri tüm soruları cevapladı. Doç. Dr. Cüneyt ADAYENER’e verdiği destek, ayırdığı zaman ve zevkli anlatımından dolayı çok teşekkür ederiz.