Öğrencilerimizle Tarihi Yolculuk: Dolmabahçe Sarayı’nda Anlamlı Bir Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yılı ve yaklaşan 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Adıgüzel Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizle Osmanlı Devleti’nin son zamanlarına tanıklık etmiş, Ata’mızın da son günlerini yaşadığı ve hayata gözlerini yumduğu milletimiz için oldukça önemli tarihi yapılardan Dolmabahçe Saray’ını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Ata’mızın kişisel eşyalarını incelerken oldukça heyecanlıydı. Bahçesi ve mimarisi ile görkemli bir yapı olan Dolmabahçe sarayı hepimizde hayranlık uyandırırken, Cumhuriyetimize ve onun kurucusu Ata’mıza duyduğumuz sevgiyi yaşadığı mekânı ziyaret ederek bir kez daha içselleştirmek oldukça farklı bir deneyimdi.