ÖĞRETMENLER GÜNÜ GECESİ

İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları ve Ataşehir Adıgüzel Anaokulu Öğretmenlerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen gecede bir araya geldi.Küçükyalı Vokalist Restaruant’da düzenlenen davete tüm okullarımızın idari kadroları, öğretmenleri ile birlikte İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları Kurucu Temsilcisi Uğur Adıgüzel ve eşi Tülay Adıgüzel katıldı.
İlkokul/Ortaokul öğretmenlerimiz Öğretmenler Günü dolayısı ile Okul Müdürümüz Meral Aydın’a; Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerimiz de Okul Müdürümüz Nurhan Hocaoğlu’na çiçek verdiler. Öğretmenlerimiz gece boyunca TRT Sanatçısı Nusret Yılmaz’ın şarkılarına eşlik edip dans ederek oldukça keyifli ve eğlenceli anlar geçirdiler. Vokalist Restaurant Ailesi de gecenin anısına okullarımız için hazırladıkları çiçeği Kurucu Temsilcimiz Uğur Adıgüzel ve eşi Tülay Adıgüzel’e takdim ettiler.
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tekrar kutluyoruz..