“Pandomim”

İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları İlkokul-Ortaokul öğrencilerimiz pantomim (sözsüz tiyatro)gösterisi izlediler. “ Yaptıkları mimik ve jestler ile öğrencilerimizin büyük beğenisini toplayan oyuncular oyun sonunda da izleyenlerden büyük alkış aldı. İlkokul Müdür Yardımcımız Sibel Çetin de okullarımız adına oyunun yönetmeni ve oyunculara teşekkür belgesi ve çiçek verdi.
Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinin performanslarını sergilediği oyunda hikayenin kahramanlarının başına gelen olaylar esprili bir şekilde anlatılıyor.
“Pantomim”in yönetmen koltuğunda Okan Patırer yer alırken oyuncular; Aleyna Akbaba, Eylül Ecrin Yaşar, Furkan Uz, Hakan Durmaz, Meryem Zor, Roman Özkurt, Tuana Su Aksoy ve Tuğbanur Çulhacıoğlu’na ses ve ışıkta Erol Eroğlu ve Ayşen Genç eşlik ediyor.
“Pantomim” ekibi 12 Mayıs 2016 günü de İ.B.B.’nin düzenlediği Tiyatro Festivali’nde sahne alacak.