Adiguzel-slogan

Ulaşım

Okulumuzdaki servis hizmetleri, “Akkurtlar Turizm ve Nakliyat Ltd. Şti.” tarafından sağlanmaktadır. Öğrencinin okuldan velisi tarafından alınması gerektiğinde bu durumu öğrenci velisi en geç saat 15:00’ye kadar servis sorumlusuna ve okul yönetimine bildirir.
Servis kullanacak velilerimizin dikkat etmesi gereken hususlar;

• Okulda öğrenci ile ilgili her konuda kayıt formunda ismi yazan veliye danışılır. Okuldan alacak kişi veya servisi karşılayacak kişi veli tarafından bildirildiği takdirde değişiklik yapılabilir. Velinin bilgisi veya onayı olmadan öğrenci üçüncü kişilere okuldan veya servisten teslim edilmez.
  • Öğrencilerinin servise bir yetişkin tarafından teslim edilmesi ve servisten teslim alınması gerekmektedir. Servis hostesleri bina içine giremez, katlara çıkamaz.
  • Güzergâh üzerinde diğer öğrencileri bekletmemek için servisler öğrencileri en fazla 5 dakika bekleyebilirler. Servisi bekletmemek için gereken özen gösterilmelidir.
  • Öğrencinin okula gelemeyeceği durumlarda servis sürücüsüne önceden haber verilmesine, yine devamsızlık sonrasında başlayacağı günün servis sürücüsüne önceden haber verilmesine özen gösterilmelidir.
  • Servis araçları nöbetçi öğretmen tarafından karşılanır ve uğurlanır.
  • Herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında konu ile ilgili okul yönetimine bilgi verilmesi sorunların en kısa sürede çözülmesini ve tedbir alınmasını sağlar.
  • Firma yetkilisi ile görüşmek için 0216 456 75 85 – 1215 dahiliyi arayabilirsiniz.