VELİ ADAYLARIMIZ İLKOKUL YOLUNDA!

Veli ve öğrenci adaylarımız ilkokul tanıtım günümüzde buluştu. Etkinlik kapsamında Okul Müdürümüz Kerem Eyüpoğlu, İlkokul Müdür Yardımcımız Sibel Çetin ve Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Samet Fikret Atay veli adaylarımıza eğitim vizyonumuz ve işleyiş, psikolojik danışmanlık sistemi ve yabancı dil eğitim sistemi hakkında bilgi verirken öğrenci adaylarımız da öğretmenlerimiz ile sanat etkinlikleri, bilişsel aktiviteler ve oyun atölyelerinde zaman geçirdiler. Sunum sonrasında veli adaylarımız eğlenceli bilim ve eğlenceli matematik, yaratıcılık ve düşünme becerileri sınıflarına geçerek sınıf öğretmenlerimizin sunumlarını izlediler. Etkinlik sonrasında veli adaylarımız merak ettikleri soruları idarecilerimize sorarak bire bir görüşme yaptılar.