YENİ DÖNEM.. YENİ DERSLER.. YENİ BİLGİLER..

İlkokul-Ortaokul 1. dönem veli toplantımız bugün gerçekleşti. Sınıf ve branş öğretmenlerimiz velilerimizle bir araya gelirken hem sene içerisinde yapacakları dersleri ve uygulamaları anlattılar hem de öğrenci-öğretmen-veli üçgeninde birlikte neler yapabileceklerini konuştular. Velilerimiz de merak ettikleri soruları öğretmenlerimize yönlendirme fırsatı buldular.
Diğer yandan ortaokul velilerimiz kaldırılan TEOG sınavı yerine getirilecek yeni sistem ile ilgili okulumuzun akademik danışmanlarından İ.Ü. Öğr. Gör. Coşkun Küçüktepe tarafından verilen bilgilendirme seminerine katıldılar. Küçüktepe seminerde; TEOG yerine klasik tarzda soru sorulacak merkezi bir sınav sisteminin yapılabileceğinin yanı sıra öğrencilerin okul başarısı ile birlikte kültürel-sosyal-sportif faaliyetlere katılımının da daha yüksek oranda değerlendirmeye alınacağı bir sistem getirilebileceğini söyledi.