Cambridge ESOL Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerimiz Uluslararası Geçerliliğe Sahip Sertifika Aldı.

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları -İlkokul/Ortaokulu öğrencilerine British Side yetkilileri tarafından Cambridge ESOL sınavlarıyla ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.  Dünyaca ünlü Cambridge Üniversitesi’nin bir kuruluşu olan  Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages), yabancı dilde yeterliliğin somut ispatıdır. İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları- İlkokul/Ortaokulu öğrencilerine yapılan sunumda sınavın içeriği, bölümleri, dikkat edilmesi gereken hususlara yer verildi. 2014, Nisan ayında  sınava katılan tüm öğrenciler tebrik edildi ayrıca üstün başarı gösteren öğrencilere İngilizce seviyelerini gösteren ve  uluslararası geçerliliğe sahip Key English Test (KET) sertifika verildi.