ENERJİK OLDUK!!

İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları 6. sınıf öğrencilerimiz “Eko Okullar Projesi” kapsamında enerji gerektiren hobiler ve enerji veren yiyecek-içecekler konulu Almanca pankart çalışması gerçekleştirdiler. Almanca Öğretmenimiz Sibel Gözeten ilk olarak konuyla ilgili bilgi verdikten sonra öğrencilerle birlikte hobiler, yiyecek-içecekler ve enerji hakkında sloganlar, cümle kalıpları, kelimeleri tahtaya yazarak konu üzerinde beyin fırtınası yaptılar. Konunun anlaşılmasının ardından öğreniler iki gruba ayrılarak çok çeşitli ve yaratıcı pankartlar hazırladılar. Yapılan bu çalışmada öğrencilerimiz oldukça keyifli vakit geçirmenin yanı sıra yeni Almanca kelime ve cümleler de öğrendiler. Etkinlik sonunda yapılan çalışmalar sınıf panolarına asıldı.