MİZAHÇI CİHAN DEMİRCİ

“EĞLENDİRMEKLE BAŞLAR GÜLDÜRMEKLE DEVAM EDER DÜŞÜNDÜRÜR!!”
İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları İlkokul-Ortaokul öğrencilerimiz “Bir Yazar Tanıyorum” projesi kapsamında Ünlü Mizahçı, Karikatürist, Yazar Cihan Demirci ile bir araya geldiler. Cihan Demirci ile karikatür atölye çalışması da yapan öğrencilerimiz etkinlik boyunca Demirci’den karikatür, mizah ve kitap yazma ile ilgili çok önemli bilgiler edindiler. Mizahı hayatın kendisi olarak nitelendiren Demirci öğrencilere, “Eğer çizmeyi gerçekten seviyorsanız resim ya da karikatür yapın ama sevmiyorsanız istemeyerek yapıyorsanız yapmayın.” dedi. Mizahın sadece komedi olarak algılanmasının yanlış olduğunun altını çizen Demirci, mizahın eğlendirmekle başladığını güldürmekle devam ettiğini ve son olarak da düşündürücü olduğunu söyledi. Cihan Demirci’yi büyük bir ilgi ve heyecanla dinleyen öğrencilerimiz merak ettikleri soruları Demirci’ye yöneltirken etkinlik sonunda da almış oldukları kitapları imzalatma imkanı buldular. Ortaokul Müdür Yardımcımız Güray Bilgin ile Türkçe Öğretmenimiz Murat Kavak da Cihan Demirci’ye teşekkür belgesi ve çiçek verdi.