FIT 2 SINAVINDAN BAŞARIYI YAKALAYIP SERTİFİKALARIMIZI ALDIK

BU SENE DE FIT 2 SINAVINDAN BAŞARIYI YAKALAYIP SERTİFİKALARIMIZI ALDIK !

Özel Ataşehir Adıgüzel ortaokulu olarak 2. Yabancı dil eğitimimiz olan Almanca ile bu yıl da Goethe- Institut tarafından yapılan FIT 2 sınavlarına hazırlanarak başarılı olduk.Sınav günü hem ter döktük hem de eğlendik.

9 Mayısta Goethe – Institut sınav görevlileri tarafından gerçekleştirilmiş olan Fit 2 sınavına katılan öğrencilerimiz, Avrupa Dilleri Ortak Referans Düzeyinin A2 seviyesini ölçen sınavı başarıyla tamamlayıp, yüksek derecelerle sertifikayı almaya hak kazanarak belgelendirmişlerdir. Dünyanın her yerinde kabul gören Goethe – Institut sınavları, yüksek öğrenimde ve mesleki alanda avantaj sağlayan sertifikalardır. Öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

*FIT 1 / FIT 2 Nedir?

Dillere İlişkin Avrupa Ortak Referans Çerçevesi’nin altı basamaklı yetkinlik derecelendirmesinin birinci basamağı A1 düzeyi denkliği FIT 1, ikinci basamağı A2 düzeyi denkliği FIT 2 sınavlarıdır.