İLK VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları İlkokul/Ortaokulu, yeni eğitim-öğretim yılının ilk veli toplantısını düzenledi. 3 Ekim Cumartesi Günü İlkokul/Ortaokul ve Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen toplantılarda velilere yıl içerisinde yapılacak etkinlikler;derslerle ilgili ayrıntılar,okullardaki işleyiş ile ilgili bilgiler aktarılırken tüm öğretmenler velilere kendilerini tanıttılar. İlkokul/Ortaokul Rehberlik Birimi ayrıca 1. ve 5. sınıf öğrenci velilerine yönelik olarak gerçekleştirdiği seminerde; “öğrenci-öğretmen-ebeveyn iletişimi” ve “çocuk-ebeveyn eğitimi” konularında bilgi verirken veliler tarafından yöneltilen soruları da cevapladılar.

Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nda tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.