KULÜPLER SEÇİLDİ

İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları İlkokul/Ortaokulu Kulüp Dersleri’nin tanıtımı yapıldı. 8 Ekim Perşembe Günü Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen tanıtımda; öğrenciler dersleri dışında yetenekleri, zevkleri ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecek kulüplerden kendilerine uygun olanı seçtiler.
Etkinlikte; Lego, Origami, Basketbol, Jimnastik, Modelaj, Ritim, Kukla, FPSPI, Destination – Imagination, English Musical, Satranç, Film Kulübü, Puzzle, Ozanlar Derneği, Popüler Matematik, Felsefe, Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Stop Motion, Tiyatro, Orkestra, Çince, FPSPI, Dubbing, İspanyolca, Newspaper, DeutschAktiv, Satranç, Kukla, Bilgisayar ve Fransızca kulüpleri öğrencilere eğlenceli sunumlar yaparak işleyişlerini ve sene boyunca kulüplerde neler yapılacaklarını anlattılar.