“İş Hayatını Öğreniyoruz”

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları-İlkokulu /Ortaokulu’nda 05 Mayıs 2015 Salı günü Girişimcilik Projesi kapsamında “İş Hayatını Öğreniyorum” çalışmasının ilk adımı atıldı. İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları Kurucu Temsilcisi Sayın Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU Ortaokul 8. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek projenin detaylarını anlatırken, yakın gelecekte iş hayatına atılacak olan öğrencilere; organizasyon düzenleme, reklam, yaratıcılık, takım çalışması etik ve zaman yönetimi konularındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.
Etkinlik boyunca öğrenciler notlar alırken, merak ettiklerini Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU’ya sorma fırsatı buldurlar. Öğrenciler Girişimcilik Projesi kapsamındaki ilk satış etkinliklerini 15 Mayıs Cuma günü yapacaklar.