Öğrenci Meclisi Seçimleri Gerçekleşti

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel İlkokulu/Ortaokulu Öğrenci Meclisi Seçimleri , 16 Ekim 2015 Cuma günü gerçekleşti. Bu yıl seçimlere 5 ve 6. sınıflarımızdan ikişer parti olmak üzere dört parti ÇKP(ÇEVREYİ KORUMA PARTİSİ), DEP(DEMOKRASİ VE EĞLENCE PARTİSİ), ÖDP(ÖZGÜR DÜŞÜNCE PARTİSİ), ÖEP(ÖZGÜRLÜK VE EĞLENCE PARTİSİ) katıldı. Seçimlerden önce öğrencilerimiz partilerini kurup, logolarını hazırlayıp, üyeleri, yapacakları çalışmaları belirttikleri bildirilerini seçim komisyonuna ilettiler, seçim komisyonu tarafından kabul edildikten sonra propaganda çalışmalarına başladılar. Seçim günü tüm öğrencilerimiz okul bahçesinde toplanarak parti sözcülerinin konuşmalarını dinlediler.Bütün öğrencilerin oy kullandığı seçimde ÇKP 55 oy, DEP 57 oy, ÖDP 92 oy, ÖEP 83 oy aldı. Dört partiyi de kutluyor, Özgür Düşünce Partisi’ne çalışmalarında başarılar diliyoruz.