Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeydik

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları-Ortaokulu 23 Ekim 2015 Cuma Günü Ortaokul Rehberlik Birimi tarafından düzenlenen “Liseli Oluyoruz” programı kapsamında sekizinci sınıf öğrencileriyle Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeydik. Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak ve liseleri tanımaları amacıyla yapmış olduğumuz gezide, okul müdürü tarafından okulun tanıtılması ve öğrenciler tarafından okulun gezdirilmesi ile öğrencilerimiz Üsküdar Amerikan Lisesinin fiziki, sosyal, eğitim koşulları ile ilgili detaylı bilgiler edindiler. Öğrencilerimiz okul ile ilgili merak ettikleri soruları sorarak hedeflerinin netleşmesi açısından açıklayıcı cevaplar aldılar. Aynı zamanda gittiğimiz gün okulda Cadılar Bayramı kutlamalarının olması, öğrencileri değişik kostümler ve aktivitelerle görmek öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmelerini, okulu daha iyi tanımalarını ve motivasyonlarını üst düzeyde artmasına yardımcı oldu. Üsküdar Amerikan Lisesine konukseverliğinden ötürü teşekkür ederiz.