Velilerimizle Bire Bir Görüşüyoruz…

İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları İlkokulu 21-22 Kasım Cumartesi-Pazar tarihlerinde bireysel veli toplantısı düzenliyor. Her öğrencimizin velisi; Sınıf öğretmenleri ve İngilizce öğretmenleri ile özel olarak görüşerek öğrencinin derslerdeki son durumu, okulda yapılan faaliyetler ve sınıf içinde diğer arkadaşları ile olan ilişkileri hakkında bilgi alıyorlar. Velilerimiz ayrıca; Görsel Sanatlar Atölyesi, Müzik sınıfı, Eğlenceli Matematik, Yaratıcılık – Düşünme Becerileri, Eğlenceli Bilim ve Beden Eğitimi branş derslerinin öğretmenleri ile görüşme fırsatı da buluyorlar. Toplantıda ayrıca İlkokul/Ortaokul Müdürümüz Meral AYDIN, Ataşehir Adıgüzel Anaokulu 5 yaş grubu velilerine ilkokul tanıtım sunumu gerçekleştirdi.