ORTAOKULDA KEPLER FIRLATILDI

İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları Ortaokul Son Sınıf Öğrencileri 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı diplomalarını alarak mezun oldu. 12 Haziran Cuma Günü okul bahçesinde gerçekleştirilen törende son sınıf öğrencileri velileriyle birlikte mezuniyet sevinci yaşadı. Okul Müdürü Meral Aydın törende yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederken İ.Ü.V. Adıgüzel Okulları-Ortaokulu olarak çok mutlu ve gururlu bir gün daha yaşadıklarını söyledi.

Törende Okul Birincisi Ozan Arda Kabil’in yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından öğrenciler diplomalarını alıp keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Öğrencilerimizi başarı ile mezun etmenin gururunu yaşarken, tüm mezunlarımızın daha nice başarılara imza atacağına inanıyor, onları yürekten kutluyoruz.